Με 87-84 επικράτησε ο ΚΑΟΔ επί του Πανιωνίου και ξέφυγε από την «ουρά» της Α1
Επιστροφή στις νίκες για τον ΚΑΟΔ. Η ομάδα του Κώστα Μίσσα στον πρώτο αγώνα για την 8η ημέρα της Α1 στο μπάσκετ επικράτησε με 87-84 (ημ. 44-42) του Πανιωνίου στο κλειστό «Δ.Κραχτίδης» και ξέφυγε κάπως από την «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα.
Επιστροφή στις νίκες για τον ΚΑΟΔ. Η ομάδα του Κώστα Μίσσα στον πρώτο αγώνα για την 8η ημέρα του πρωταθλήματος της Α1 στο μπάσκετ επικράτησε με 87-84 (ημ. 44-42) του Πανιωνίου στο κλειστό «Δ.Κραχτίδης» και ξέφυγε κάπως από την «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα. Τα δεκάλεπτα ήταν: 19-22, 44-42, 61-66, 87-84.
Ο Πανιώνιος, με τους Σκιαρά και Μάρκοβιτς να δίνουν το ρυθμό σε άμυνα και επίθεση, κατάφερε να προηγηθεί με 37-31 στα μέσα της δεύτερης περιόδου, ωστόσο τα παιδαριώδη λάθη που υπέπεσε στην άμυνα έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να παραμείνουν μέσα στο παιχνίδι και να πάνε στα αποδυτήρια παίρνοντας προβάδιμα δύο πόντων (44-42) χάρη σε εύστοχο σουτ του Μάρκοβιτς.
Στις αρχές του β ημιχρόνου ο Πανιώνιος κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους προς το καλάθι του αλλά και να περιορίσει τη δράση του Γκιμπέρτ (στο πρώτο μέρος μάζεψε εννέα ριμπάουντ και πέτυχε έξι πόντους), κάτι που είχε αποτέλεσμα να βρεθεί στο 26ο λεπτό με προβάδισμα εννέα πόντων (55-46) χάρη σε ένα σερί 13-2.
Οι φωνές του Κώστα Μίσσα «ξύπνησαν» τους Δραμινούς, που θέλησαν να πάρουν… ρεβάνς για το σερί με ένα δικό τους ξέσπασμα. Ένα ξέσπασμα, που αν και τους έφερε στο 28ο λεπτό μπροστά στο σκορ με 60-59, δεν είχε συνέχεια, αφού με τον Διαμαντόπουλο να δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Πανιώνιος πήγε στην ανάπαυλα του δεκαλέπτου με προβάδισμα πέντε πόντων (66-61).
Στο τέταρτο και καθοριστικότερο δεκάλεπτο, οι Δραμινοί μπήκαν αποφασισμένοι για να πουλήσουν πολύ ακριβά το… τομάρι τους. Λίγο το τέταρτο φάουλ του Τζόουνς, λίγο το «στοπ» του Λόρθριτζ πάνω στον Μάρκοβιτς δέκα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος και ενώ το σκορ ήταν 84-81, λίγο και η ευστοχία των παικτών του Μίσσα στις ελεύθερες βολές (3/4 από Λόρθριτζ και Σδράγκα) στάθηκαν αρκετά για να χαρίσουν την τρίτη φετινή νίκη στους Δραμινούς.
Οι Έλληνες διαιτητές, όπως και με τις προηγούμενες ΚΕΔ, έτσι και επί Λανουά δεν ορίζονται σε υψηλού επιπέδου αγώνες. Άρα επιβεβαιώνεται το χαμηλό επίπεδο και με την τωρινή κατάσταση