Δεν αποσύρουν τελικά το στρατό τους από τη Δυτική Όχθη οι Ισραηλινοί
Το νέο κύμα βίας στην περιοχή έκανε τους Ισραηλινούς να αναβάλουν την απόσυρση των στρατιωτικών δυνάμεών τους από τη Δυτική Όχθη. Στο μεταξύ, άλλος ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από τα πυρά Ισραηλινών στρατιωτών.
Το Ισραήλ ανέβαλε την απομάκρυνση των στρατιωτικών δυνάμεών του από τη Βηθλεέμ και την Μπέιτ Τζάλα, εξαιτίας του νέου κύματος βίας που ξέσπασε στην περιοχή, όπως ανακοίνωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο. Η αποχώρηση του στρατού από τη Δυτική Όχθη είχεπρογραμματιστεί για το βράδυ του Σαββάτου.
Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, παραμένει άγνωστο εάν και πότετα ισραηλινά στρατεύματα θα απομακρυνθούν από τις πόλεις της ΔυτικήςΌχθης.
Εν τω μεταξύ, ένας Παλαιστίνιος έπεσε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου από τα πυρά Ισραηλινών στρατιωτών στην πόλη Τουλκαρέμ, στη βορειοδυτική πλευρά της Δυτικής Όχθης.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.