Οι λέξεις Ντεπορτίβο Λα Κορούνια είναι οι μοναδικές που θα σκέφτονται τις επόμενες τριες ημέρες οι παίκτες του Ολυμπιακού. Αυτή είναι η θέληση του τεχνικού των «ερυθρολεύκων», Τ.Λεμονή. «Να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι και μόνο τη νίκη» είπε.
«Ένα πράγμα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα και αυτό είναι το γεγονός ότι η Λα Κορούνια δεν θα έρθει εδώ για τουρισμό» είπε ο Τάκης Λεμονής μιλώντας στην προπόνηση του Σαββάτου. Ο τεχνικός των «ερυθρολέυκων» δεν άφησε περιθώρια στους παίκτες του, τονίζοντάς τους ότι τις επόμενες ημέρες πρέπει να συγκεντρωθούν στο στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τη νίκη κόντρα στους Ισπανούς, ώστε να διεκδικήσουν τη συμμετοχή στο Κύπελλο UEFA.
«Θα κυνηγήσουμε τη νίκη και για τα χρήματα και για την πρώτη θεση. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες όπως ο Ντζαλμίνια, ο Φραν και ο Μακάι που θέλουν να παίξουν για να δείξουν ότι αξίζουν μια θέση στην ενδεκάδα» πρόσθεσε και κατέληξε:
«Όλα αυτα πρέπει να μας δυναμώνουν, να είμαστε πανέτοιμοι, να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι και μόνο τη νίκη. Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στη Γαλλία, εμείς πρέπει να παίξουμε σαν να διεκδικούμε την πρόκριση στο Champions League».
Οι Τζόρτζεβιτς, Βενετίδης και Ζε Ελίας ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και τρέξιμο, ενώ ο Αμανατίδης γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Μετά από μια πενταετία απουσίας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Euroleague, αλλά όπως υποστήριξε ο πρόεδρός της, Αντρέι Βατούτιν, αυτό δεν είναι στο χέρι της ρωσικής ομάδας...