Ο Μπάρετ κορυφαίος της 2ης αγωνιστικής της Α1
Το δύο στα δύο της Δάφνης στο ξεκίνημα τους πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ, επιβραβεύτηκε από μία ακόμα διάκριση, καθώς ο Ρόουαν Μπάρετ αναδείχθηκε MVP της 2ης αγωνιστικής.
26
Ο γκάρντ της Δάφνης, Ρόουαν Μπάρετ, αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 ανδρών. Στην ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι 30 Μ.Μ.Ε. από όλη την Ελλάδα, ο Μπάρετ συγκέντρωσε 53 βαθμούς, ενώ ο γκαρντ του Παναθηναϊκού Φραγκίσκος Αλβέρτης 34.
Ακολούθησαν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος του Παναθηναϊκού με 23, ο Μιχάλης Κακιούζης της ΑΕΚ και ο Ράιαν Λόρθριτζ του ΚΑΟ Δράμας με 19, ο Κένιον Τζόουνς του Πανιωνίου με 15, ο Πάτρικ Μπεργκ του Αμαρουσίου με 10 και ο Νίκος Χατζής της ΑΕΚ με 6.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
- Ισοπαλία στο Σίτι Γκράουντ (1-1), στη ζώνη του υποβιβασμού η Τότεναμ (0-1)
- Χαμός στο Άνφιλντ για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
- Τέλος ο Γκόλεματς από τον πάγκο της Ντουμπάι
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442