Π. Πρωτάθλημα Ράλι (WRC): Ο F.Loix δοκίμασε το Mitsubishi Lancer WRC
O Freddy Loix ήταν ο τυχερός οδηγός που είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο της κατηγορίας WRC της Mitsubishi και δήλωσε ότι η ομάδα του ακολουθεί το σωστό δρόμο στην εξέλιξή του νέου Lancer.
O Freddy Loix ήταν ο τυχερός οδηγός που είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο της κατηγορίας WRC της Mitsubishi και δήλωσε ότι η ομάδα του ακολουθεί το σωστό δρόμο στην εξέλιξή του νέου Lancer.
Ουσιαστικά, το αυτοκίνητο που οδήγησε ο Βέλγος οδηγός στη νότια Γαλλία είναι μία βελτιωμένη έκδοση του Lancer Evo VI, η οποία δεν βασίζεται πλέον στους κανονισμούς του Group A, αλλά σε αυτούς που διέπουν τα αυτοκίνητα της κατηγορίας WRC.
Ειδικότερα το Lancer, που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του 2001 μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε και θα παρουσιαστεί το πραγματικό WRC, διαθέτει αυξημένη διαδρομή της πίσω ανάρτησης κατά 30 χιλιοστά, ενώ οι ελαφρύτεροι σφόνδυλοι έχουν βελτιώσει την απόκριση του κινητήρα.
Οδηγήσαμε πρώτη φορά το αυτοκίνητο με τη μεγαλύτερη διαδρομή της ανάρτησης και είναι αρκετά καλύτερο. Αυτή η αλλαγή βοήθησε στη βελτίωση και του μπροστινού μέρους του. Θα έλεγα μάλιστα ότι βοήθησε στη βελτίωση όλου του αυτοκινήτου. Ο κινητήρας ανεβάζει στροφές ευκολότερα, αλλά η προηγούμενη έκδοση είχε ομαλότερη λειτουργία δήλωσε ο 30χρονος Freddy Loix.
Ο Tommi Makinen αναμένεται να πραγματοποιήσει τις πρώτες του δοκιμές με το αυτοκίνητο αυτή την εβδομάδα στο χιονισμένο Lappland.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας