Με εξαιρετικά ευοίωνες προοπτικές εισέρχεται στο 2001 η Porsche όπως αποδεικνύουν τα πρόσφατα οικονομικά της αποτελέσματα.
Η γερμανική εταιρεία βλέπει τα προ φόρου κέρδη της να αυξάνονται και να φτάνουν τα 271 εκατομμύρια μάρκα (130,9 εκατομμύρια δολάρια), σημειώνοντας μάλιστα αύξηση 18,4% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους. Τα έσοδα της εταιρείας που εδρεύει στην Στουτγκάρδη υπολογίζεται να αυξηθούν κατά 15,5%, αγγίζοντας τα 3,36 δισεκατομμύρια μάρκα, ενώ οι πωλήσεις των 911 και των Boxster σημείωσαν άνοδο 9,4%, φτάνοντας τις 23.090 μονάδες.
Τα κέρδη της Porsche μετά φόρου προβλέπεται να αυξηθούν κατά 11,9% και να ανέλθουν στα 134,4 εκατομμύρια μάρκα. Ήδη, η γερμανική κατασκευαστική εταιρεία σπορ αυτοκινήτων αναμένει ότι το οικονομικό έτος 2000-2001 οι πωλήσεις των μοντέλων του θα ξεπεράσουν τις 50.000 μονάδες και τα έσοδά του θα υπερβούν τα 7,13 δισεκατομμύρια μάρκα της προηγούμενης χρονιάς. Να σημειωθεί ότι οι μετοχές της Porsche σημείωσαν άνοδο περίπου 3% -480 ευρώ εκάστη- στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης.
Παρ όλα αυτά, τα καθαρά κέρδη της εταιρείας προβλέπεται να παρουσιάσουν μία μικρή κάμψη ή να φτάσουν τα επίπεδα του προηγούμενου έτους, λόγω των κεφαλαίων που απαιτούνται για την έρευνα και την ανάπτυξη του τρίτου μοντέλου της Porsche, της Cayenne, του πρώτου SUV της.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας