Απογοήτευση στην Αρσεναλ, διότι δεν μπόρεσε να «χτυπήσει» τη Γιουνάιτεντ
«Ντροπή και απογοήτευση»... Παραμονή του κυριακάτικου ντέρμπι της premier league ανάμεσα σε Αρσεναλ και Γιουνάιτεντ ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, κάνει λόγο για την αποτυχία της ομάδας του να κοντράρει στα ίσια τους «μπέμπηδες» για τη διεκδίκηση του τίτλου.
75
«Ντροπή και απογοήτευση»… Παραμονή του κυριακάτικου ντέρμπι της premier league ανάμεσα σε Αρσεναλ και Γιουνάιτεντ ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, κάνει λόγο για την αποτυχία της ομάδας του να κοντράρει στα ίσια τους «μπέμπηδες» για τη διεκδίκηση του τίτλου.
Όπως αναφέρει ο δικτυακός τόπος dailysoccer, ο Αρσέν Βενγκέρ μιλώντας στο βρετανικό Τύπο, μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Old Trafford, εξέφρασε την πικρία του, διότι η Αρσεναλ άφησε αυτή την ομάδα να ξεφύγει 13 βαθμούς στην κατάταξη της premier league.
«Νιώθω πληγωμένος και ντροπιασμένος» υποστήριξε ο Γάλλος τεχνικός και εξήγησε: «Η Γιουνάιτεντ δεν μοιάζει να έχει κάτι το τόσο ξεχωριστό και αυτό είναι που με κάνει να αισθάνομαι ακόμη χειρότερα. Με πληγώνει να βλέπω ότι έχουν ξεφύγει τόσο πολύ. Νιώθω ντροπιασμένος και θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο, όπως και κάποιους άλλους προπονητές άλλων ομάδων, που μείναμε τόσο πίσω.»
Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο να μάχεται για τη δεύτερη θέση, ωστόσο υπογράμμισε ότι η Αρσεναλ θα παλέψει με κάθε τρόπο την Κυριακή, προκειμένου να φύγει νικήτρια από το Old Trafford, κάτι που έχει καταφέρει μόνο μία φορά στην ιστορία της στην premiership.
«Θέλουμε τη νίκη για να σιγουρέψουμε την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Ωστόσο, τίθεται και θέμα υπερηφάνειας και γοήτρου. Θέλουμε να πάμε εκεί και να αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί να κοντράρουμε στα ίσια τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να την κερδίσουμε» κατέληξε ο τεχνικός της Αρσεναλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μαγκουάιρ μένει στο Ολντ Τράφορντ
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ξέρει ότι αμφισβητείται, αλλά δεν έχει… ενημερωθεί
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Τρεντ Φόρεστ» (pic+vid)
- Ρόμα σε κρίση: 111,5 εκατ. ευρώ χωρίς αντίκρισμα
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
- Δραματική εξέλιξη με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- «Αρμάνι, Φενερμπαχτσέ και Ρεάλ Μαδρίτης για Πίτερς»
- Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής μας στο Μουντιάλ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442