Ο… πάγκος του Ολυμπιακού νίκησε με 3-0 τους εφήβους της Τρεβίζο και περιμένει την κλήρωση του Cha
Ιδανικό ήταν το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στους προκριματικούς ομίλους του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν την ιταλική Τρεβίζο με 3-0, σε ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο αντίπαλοι χρησιμοποίησαν τις αναπληρωματικές εξάδες τους. Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Πειραιά τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Δ ομίλου και περιμένει την κλήρωση της Παρασκευής, για να μάθει την αντίπαλό της στους «8» της διοργάνωσης.
66
Ιδανικό ήταν το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στους προκριματικούς ομίλους του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν την ιταλική Τρεβίζο με 3-0, σε ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο αντίπαλοι χρησιμοποίησαν τις αναπληρωματικές εξάδες τους. Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Πειραιά τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Δ ομίλου και περιμένει την κλήρωση της Παρασκευής, για να μάθει την αντίπαλό της στους «8» της διοργάνωσης.
Ο Ντανιέλε Ρίτσι χρησιμοποίησε τον Ρόχας ως ακραίο, έβαλε το Μηνούδη ως λίμπερο και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αναπληρωματικούς παίκτες του. Οι Ιταλοί ήλθαν με την εφηβική ομάδα, την οποία καθοδήγησε ο τεχνικός της Μικέλε Ζανίνι.
«Οι άνθρωποι της Τρεβίζο μάς ειδοποίησαν πριν από λίγες ημέρες ότι δεν θα φέρουν την ανδρική ομάδα τους, γιατί έχουν βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες τόσο για το ιταλικό Πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο. Επίσης, έχουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με βασικότερα αυτά του Μπερνάρντι και του Γκραβίνα» τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλε Ρίτσι.
Ο Ζανίνι, πάντως, έκανε τη δήλωση της… ημέρας, καθώς από τους παίκτες της ελληνικής ομάδας είπε ότι γνωρίζει τους Καλαϊτσίδη, Τερζή και όχι βασικούς παίκτες των Πειραιωτών· προφανώς, λόγω της παρουσίας τους στις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων.
Σύμφωνα, εξάλλου, με πληροφορίες, το φάιναλ φορ του Champions League θα διεξαχθεί, κατά πάσα πιθανότητα, στο Παρίσι.
Τα σετ: 25-16, 25-16, 25-23.
Ολυμπιακός: Χριστοφιδέλης, Ρόχας, Γκομέζ, Κουρνέτας, Τσακιρόπουλος, Θεοδωρίδης/λ – Μηνούδης, Τερζής, Καλαϊτσίδης.
Τρεβίζο: Λάσκο, Τσίζολα, Ντέλτσεφ, Βιτσέτιν, Καμπανιάρο, Μαντελάτο/λ – Βινγκάρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πώς μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442