«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένας δυνατός ηγέτης, αλλά με κανέναν τρόπο απειλητικός. Προσωπικά τον συμπαθώ» δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ, το βράδυ της Δευτέρας από τη Μόσχα, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη - αστραπή.
«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένας δυνατός ηγέτης, αλλά με κανέναν τρόπο απειλητικός. Προσωπικά τον συμπαθώ» δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ, το βράδυ της Δευτέρας από τη Μόσχα, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη – αστραπή.
Καθ οδόν προς τη ρωσική πρωτεύουσα, ο Βρετανός πρωθυπουργός τόνισε στους δημοσιογράφους που τον συνοδεύουν ότι ο Πούτιν είναι ένας «έξυπνος άνδρας που διαθέτει το σωστό μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα, για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της Ρωσίας».
Παράλληλα, ο Μπλερ εκτίμησε ότι μπορεί να σημειωθεί κάποια πρόοδος στις διαφορές της Ουάσινγκτον και της Μόσχας σε ό,τι αφορά τα αμερικανικά σχέδια για κατασκευή αντιπυραυλικής ασπίδας. «Πιστεύω ότι υπάρχει επιθυμία για διάλογο» ανέφερε, ερωτηθείς εάν η Ρωσία ενδέχεται να μειώσει τις αντιδράσεις της στα σχέδια των ΗΠΑ, την τύχη των οποίων ο Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον άφησε για το διάδοχό του που… ακόμη αναζητείται.