Δύο ακόμα αθλητές προστέθηκαν στη λίστα εκείνων που έκαναν χρήση απαγορευμένων ουσιών στους 27ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ΔΟΕ ανακοίνωσε ότι οι συγκεκριμένοι αθλητές έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα των δύο τελευταίων ημερών. Ωστόσο, δεν δημοσιοποίησε τα ονόματά τους.
Δύο ακόμα αθλητές προστέθηκαν στη λίστα εκείνων που έκαναν χρήση απαγορευμένων ουσιών στους 27ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ΔΟΕ ανακοίνωσε ότι οι συγκεκριμένοι αθλητές έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα των δύο τελευταίων ημερών. Ωστόσο, δεν δημοσιοποίησε τα ονόματά τους.
Οι υπεύθυνοι των αποστολών στις οποίες ανήκουν οι αθλητές, καθώς και οι οικείες ομοσπονδίες έχουν ήδη ενημερωθεί, αλλά προς το παρόν η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δεν δίνει στη δημοσιότητα ούτε την εθνικότητα ούτε το άθλημα ούτε καν το φύλο των αθλητών που συνελήφθησαν να έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Αρκέστηκε να επισημάνει πως αμφότεροι έχουν επιστρέψει στην πατρίδα τους και ότι βάσει των κανονισμών τα σχετικά έγγραφα της ιατρικής επιτροπής της ΔΟΕ θα αποσταλούν στην εκτελεστική επιτροπή, η οποία θα λάβει την απόφαση για την ποινή που θα επιβληθεί.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.