Για λίγο εκτός ημιτελικού ο Πουλαρινός στο Ευρωπαϊκό κολύμβησης
Για τέσσερα εκατοστά του δευτερολέπτου ο Γιώργος Πουλαρινός έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον ημιτελικό των 100 μ. ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων, που διεξάγεται στη Δουνκέρκη. Ο νεαρός κολυμβητής μας κατετάγη τελικά 18ος μεταξύ 38 αθλητών με επίδοση 53.22.
Για τέσσερα εκατοστά του δευτερολέπτου ο Γιώργος Πουλαρινός έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον ημιτελικό των 100 μ. ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων, που διεξάγεται στη Δουνκέρκη. Ο νεαρός κολυμβητής μας κατετάγη τελικά 18ος μεταξύ 38 αθλητών με επίδοση 53.22.
Στις προκριματικές σειρές, η Δημοσχάκη ήταν 7η στα 400 μ. ελεύθερο με 4:21.22 (ρεκόρ κορασίδων Α και Β- παλαιό 4.21.80), η Ευαγγελία Σκουλούδη στο ίδιο αγώνισμα ήταν 25η με 4:33.94.
Στα 200 μ. πεταλούδα ο Κόκκινος κατετάγη 7ος με 2:06.17. Στα 100 μ. πεταλούδα η Αθανασούλα ήταν 24η με 1:05.49 και η Σηφάκη 31η με 1:07.54 και στα 100 μ. πρόσθιο η Δακουτρού ήταν 22η με 1:17.61.
Αύριο, στα 50 μ. ελεύθερο θα αγωνιστούν η Παχή (με 27.16 έχει την 13η καλύτερη επίδοση) και η Λιαπάκη, στα 200 μ. μικτή ατομική ο Κόκκινος και η Παχή, στα 50 μ. πεταλούδα ο Δάνας, στα 200 μ. ελεύθερο η Δημοσχάκη και η Κουμπή και στα 1.500 μ. ελεύθερο ο Βασίλης Δεμέτης.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η Μπάγερν φέτος είναι «οδοστρωτήρας», η Ρεάλ όμως παρά την προβληματική σεζόν που διανύει έχει τον τρόπο απέναντι στους Βαυαρούς. Φαντάζει δύσκολο να το κάνει και φέτος αλλά είναι… η Ρεάλ
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Σίξερς αλλά είδαν τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να αποχωρεί από το ματς τραυματίας, την ώρα που Νάγκετς νικούσαν τους Μπλέιζερς με μια ακόμη μυθική εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς. - Τα αποτελέσματα της ημέρας στο NBA.