Ηρθα στον ΠΑΟΚ, για να τον βοηθήσω να υλοποιήσει τους στόχους του
Εφτασε το απόγευμα της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Μακεδονία το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός Χόρχε Ράκα δήλωσε χαρούμενος και ενθουσιασμένος από το νέο γήπεδο του δικέφαλου του βορρά.
Εφτασε το απόγευμα της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Μακεδονία το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός Χόρχε Ράκα δήλωσε χαρούμενος και ενθουσιασμένος από το νέο γήπεδο του δικέφαλου του βορρά.
Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που έρχομαι στη Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω πολύ καλά τον ΠΑΟΚ και ξέρω ότι έχω έρθει σε μια πολύ καλή ομάδα. Εχουμε μια καινούργια ομάδα και θα προσπαθήσω με αυτήν να πετύχουμε ό,τι καλύτερο. Είμαι εδώ, για να βοηθήσω να υλοποιηθούν αυτοί οι στόχοι στο Ελληνικό Πρωτάθλημα – αλλά και στην Ευρωλίγκα της ULEB είπε ο Αργεντινός.
Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν στελέχη της διοίκησης της ΚΑΕ και αμέσως μετά τον οδήγησαν στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Κατά την είσοδο στο νέο γήπεδο, δεν έκρυψε το πόσο εντυπωσιασμένος έμεινε: Το γήπεδο, όπως το είδα, είναι καταπληκτικό. Φαντάζομαι τι μπορεί να επιτύχει η ομάδα μου με τόσους πολλούς φιλάθλους να συμπαρίστανται δίπλα της μέσα σε αυτό.
Ο Χόρχε Ράκα το Σαββατοκύριακο θα βρεθεί για αναψυχή στη Χαλκιδική, ενώ η επίσημη παρουσίασή του από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές της άλλης εβδομάδας.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.