νεκρός ο καταζητούμενος και μία όμηρός του
Τραγικό τέλος είχε η περιπέτεια που βιώνει η τοπική κοινωνία του Ορλάντο της Φλόριντα από το περασμένο Σάββατο, όπου ένας οπλισμένος πρώην κατάδικος που καταζητείται από τις Αρχές των ΗΠΑ για δολοφονία έπιασε ομήρους πέντε άτομα. Αργά το βράδυ (ώρα Ελλάδος), η αστυνομία βρήκε νεκρούς στο σπίτι όπου εκτυλισσόταν το δράμα, τον καταζητούμενο Τζέιμι Ντιν Πέτρον και μία γυναίκα, την οποία κρατούσε όμηρο.
49
Τραγικό τέλος είχε η περιπέτεια που βιώνει η τοπική κοινωνία του Ορλάντο της Φλόριντα από το περασμένο Σάββατο, όπου ένας οπλισμένος πρώην κατάδικος που καταζητείται από τις Αρχές των ΗΠΑ για δολοφονία έπιασε ομήρους πέντε άτομα. Αργά το βράδυ (ώρα Ελλάδος), η αστυνομία βρήκε νεκρούς στο σπίτι όπου εκτυλισσόταν το δράμα, τον καταζητούμενο Τζέιμι Ντιν Πέτρον και μία γυναίκα, την οποία κρατούσε όμηρο.
Νεκρή είναι η Αντρέα Χολ, 40 ετών, που δολοφονήθηκε από τον Πέτρον λίγο πριν ο τελευταίος αυτοκτονήσει.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο καταζητούμενος είχε απελευθερώσει δύο από τους ομήρους του, ένα οκτάχρονο αγόρι και ένα κοριτσάκι 11 μηνών, εξακολουθώντας να κρατά ομήρους την άτυχη γυναίκα, ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι και ένα αγοράκι 11 μηνών.
Η υπόθεση ξεκίνησε την Παρασκευή, όταν ο Πέτρον λήστεψε ένα κατάστημα στην ακτή Πομπάνο, νότια του Ορλάντο, και πυροβόλησε δύο υπαλλήλους, ο ένας εκ των οποίων πέθανε επί τόπου. Οι αστυνομικές αρχές τον εντόπισαν το Σάββατο, αλλά ο Πέτρον κατάφερε να ξεφύγει, αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι έναν από τους βοηθούς του σερίφη του Οραντζ Κάουντι, που είχε σπεύσει να τον σταματήσει.
Η κίνηση στο δρόμο άλλαξε τα σχέδια διαφυγής του 41χρονου πρώην κατάδικου, ο οποίος βρήκε καταφύγιο σε ένα σπίτι που είχε ανοιχτό το γκαράζ. Μπαίνοντας στο σπίτι, πυροβόλησε έναν 28χρονο άνδρα, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει τελικά μαζί με τη μητέρα του και νοσηλεύεται τώρα σε νοσοκομείο εκτός κινδύνου.
Την Κυριακή, ένας ελεύθερος σκοπευτής των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας (SWAT) επιχείρησε να τον εξουδετερώσει, όμως αστόχησε. Λίγο αργότερα, ο Πέτρον τηλεφώνησε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και ανέφερε ότι είχε πληγωθεί ένας όμηρος. Η αστυνομία όμως δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία και αξιωματούχοι ζήτησαν από τον Πέτρον να επιτρέψει την είσοδο μονάδας περίθαλψης στο σπίτι ή να παραδοθεί.
Καθ όλη τη διάρκεια της ομηρίας, πάνω από 100 αστυνομικοί, πράκτορες του FBI και μέλη άλλων σωμάτων είχαν σφίξει στενά τον κλοιό γύρω από το σπίτι όπου βρίσκονται ο Πέτρον και οι όμηροί του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Μενίδι: Συνεχίζεται η δίκη για τον Μάριο που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα – «Εμείς δεν ρίχναμε πιστολιές»
- Επίσημη επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής
- Η Τσέλσι στα χνάρια του Τιτανικού: Σπάει αρνητικά ρεκόρ και κινδυνεύει να… βυθιστεί (vids, pics)
- Κρήτη: Εξαφάνιση 43χρονης – Τα πρώτα ευρήματα από τις έρευνες
- Λιοσίων: Αποσωληνώθηκε η 16χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη
- «Πάμε μια βόλτα;»: Όταν η μητέρα του Λαζόπουλου έψαχνε την προίκα της Τασούλας
- Επιστημονική Ημερίδα στην Ερμούπολη με αντικείμενο πρακτικά θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας
- Ημέρα της Γης – Η ΔΕΗ επιταχύνει την ενεργειακή μετάβαση με επίκεντρο την καθαρή ενέργεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442