Με Εμβολιάδη στον πάγκο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο Πανιώνιος
Με προπονητή το Χρήστο Εμβολιάδη, στον πάγκο του θα τελειώσει τη σεζόν ο Πανιώνιος. Στην απόφαση αυτή κατέληξε την Πέμπτη η διοίκηση της ΠΑΕ, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που ήθελαν τον Πέτρο Ραβούση να είναι αντικαταστάτης του Μάκη Κατσαβάκη.
26
Με προπονητή το Χρήστο Εμβολιάδη, στον πάγκο του θα τελειώσει τη σεζόν ο Πανιώνιος. Στην απόφαση αυτή κατέληξε την Πέμπτη η διοίκηση της ΠΑΕ, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που ήθελαν τον Πέτρο Ραβούση να είναι αντικαταστάτης του Μάκη Κατσαβάκη.
Ο τελευταίος εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος ως προς τους λόγους που οδήγησαν στο ξαφνικό διαζύγιο λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Απόλλωνα. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να διευθετηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες με την ΠΑΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρης: Οι συναντήσεις που είχε ο Γρηγορίου για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Τραγωδία στο Περού: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 60 τραυματίες σε συγκέντρωση οπαδών της Αλιάντζα Λίμα (vids)
- Ειδική έρευνα από το ΝΒΑ για τον Αντετοκούνμπο και τη μη συμμετοχή του στους αγώνες των Μπακς
- Δοκιμάζεται στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός, ξεχωρίζει το Άρης – ΑΕΚ στη Stoiximan Basket League
- Νέα δεδομένα για τον Πίτερς: «Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με την πλευρά του…»
- Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός κοντράρονται για την κούπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442