H ΠΑΕ Αρης καταδικάζει τα επεισόδια – Κινδυνεύει με 4 αγωνιστικές αποκλεισμού της έδρας της
Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας πριν αλλά και μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε τη Δευτέρα η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης.
26
Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας πριν αλλά και μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε τη Δευτέρα η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης.
Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: Η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης καταδικάζει απερίφραστα τα έκτροπα του αγώνα στην Τούμπα από όπου και αν προέρχονται. Τα επεισόδια και οι ακρότητες που σημειώθηκαν καταδικάζονται συνολικά και από τη φίλαθλη κοινωνία που δεν μπορεί να δεχτεί ότι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας είναι δυνατόν να περιέχει τέτοιου είδους ακρότητες, που απειλούν τη σωματική ακεραιότητα αθλητών (Καραλιόπουλος, Κατεργιαννάκης) και φιλάθλων.
Η ΠΑΕ Αρης συμπαρίσταται απόλυτα στην ψυχική οδύνη όσων φιλάθλων εγκλωβίστηκαν στα επεισόδια, στην αγωνία των χιλιάδων γονιών μέχρι την επιστροφή των παιδιών τους και σε όσους εθίγησαν με οποιοδήποτε τρόπο από τα αντικοινωνικά στοιχεία που παρεισφρέουν μέσα στο πλήθος των σωστών φιλάθλων και εκτρέπουν τις συνθήκες των αγώνων
Ακόμη, η ΠΑΕ Αρης επισημαίνει και την ανεπαρκή στρατηγική της αστυνομίας που αστόχησε στις αποστάσεις διαχωρισμού των κερκίδων που θα διασφάλιζαν την επαρκή προστασία των φιλοξενουμένων. Ανεξάρτητα επίσης από τη συμπεριφορά των ταραξιών, ο ξυλοδαρμός μεμονωμένων νεαρών από ομάδες αστυνομικών, όπως καταγράφηκαν και από τις τηλεοπτικές κάμερες, πρέπει να απασχολήσει την πειθαρχική διαδικασία του σώματος καταλήγει η ανακοίνωση.
Πάντως, οι κιτρινόμαυροι κινδυνεύουν με αποκλεισμό της έδρας τους από μία μέχρι τέσσερις αγωνιστικές, ενώ με μικρότερη ποινή ο ΠΑΟΚ, για τα πολύ σοβαρά επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας.
Το κατηγορητήριο σε βάρος του Αρη θα είναι πολύ βαρύ, αφού τους κιτρινόμαυρους καίνε τόσο ο παρατηρητής του αγώνα Αργύρης Βούλγαρης στην έκθεσή του, όσο και ο Αθηναίος διαιτητής Γιώργος Φασόλης που έχει γράψει με κάθε λεπτομέρεια στο φύλλο αγώνα όσα θλιβερά συνέβησαν στην Τούμπα. Ο αθλητικός δικαστής αναμένεται να καλέσει τη Τρίτη σε απολογία τις δύο ΠΑΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δοκιμάζεται στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός, ξεχωρίζει το Άρης – ΑΕΚ στη Stoiximan Basket League
- Νέα δεδομένα για τον Πίτερς: «Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με την πλευρά του…»
- Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός κοντράρονται για την κούπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
- Αντετοκούνμπο για τους Μπακς: «Όταν κάποιος μου λέει να μην παίξω είναι σαν προσβολή για εμένα»
- Μπακς – Σέλτικς 101-133: Νέος διασυρμός για τα «Ελάφια» χωρίς τον Αντετοκούνμπο (vids)
- Η λιτότητα της ΕΠΟ ξεκινά από τη διαιτησία
- Oλυμπιακοί Αγώνες: Στο αρχείο η έρευνα για τον Εστανγκέ – «Νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442