
Παρατείνονται οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων ΦΠΑ
Παρατείνεται έως τις 24 Νοεμβρίου η προθεσμία υποβολής περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ και δηλώσεων Intrastat αυτών που υπόκεινται στο φόρο και ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου τους τελειώνει με το ψηφίο 1, ενώ έληγε κανονικά στις 22 Νοεμβρίου 1999.
48
Παρατείνεται έως τις 24 Νοεμβρίου η προθεσμία υποβολής περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ και δηλώσεων Intrastat αυτών που υπόκεινται στο φόρο και ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου τους τελειώνει με το ψηφίο 1, ενώ έληγε κανονικά στις 22 Νοεμβρίου 1999.
Αυτό προβλέπεται σε απόφαση του υπουργού Οικονομικών, λόγω της απεργίας των εφοριακών υπαλλήλων τη Δευτέρα και την Τρίτη.
Στην απόφαση ορίζεται ότι από τις 24 Νοεμβρίου και μετά, ανά εργάσιμη ημέρα, θα λήγουν οι προθεσμίες υποβολής περιοδικών δηλώσεων των φορολογουμένων που ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου τους λήγει στους επόμενους αριθμούς μετά το 1.
ΑΠΕ
- Μια μπουκιά ακόμα: Γιατί τσιμπάμε έστω κι αν δεν πεινάμε;
- Θα πέσουν οι τιμές στα καύσιμα μετά την εκεχειρία;
- Οι φονικές επιδρομές του Ισραήλ στον Λίβανο κλονίζουν την εκεχειρία – Ανοησία να την παραβιάσετε λένε οι ΗΠΑ στο Ιράν
- Συνταγή: Πασχαλινό τσουρέκι
- Εκλογές τον Οκτώβριο;
- Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ μετά τη σφαγή με τους 250 νεκρούς
- Απεργούν στις 24 Απριλίου οι εργαζόμενοι στους δήμους – Τα αιτήματά τους
- Άκσηση: Η «ασπίδα» για το άγχος και την κατάθλιψη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442