Λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό στην Ιταλία
Ύστερα από μία πρόσκρουση ένα λεωφορείο στην Ιταλία ανατράπηκε και έπεσε στον γκρεμό
Στον γκρεμό κατέληξε ένα λεωφορείο στην Ιταλία, μετά την πρόσκρουση με δύο αυτοκίνητα, στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, στον αυτοκινητόδρομο Α16 Νάπολη-Κανόζα. Ο απολογισμός του ατυχήματος ήταν ένας νεκρός και 14 τραυματίες.
Σύμφωνα με το rainews, oι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Avellino, Benevento, Ariano Irpino. Στον τόπο του ατυχήματος έφτασε επίσης ένα ασθενοφόρο. Λίγο μετά τις 9 π.μ., αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου που έγινε το ατύχημα.
Πώς έγινε το δυστύχημα
Το ατύχημα συνέβη όταν το λεωφορείο της Flixbus βρέθηκε αντιμέτωπο με δύο ακινητοποιημένα αυτοκίνητα λόγω σύγκρουσης. Ο οδηγός του λεωφορείου έστριψε προς τα αριστερά, κατευθυνόμενος προς το προστατευτικό κιγκλίδωμα, για να αποφύγει τη σύγκρουση, αλλά κατέληξε στην πλαγιά, η οποία, ευτυχώς, δεν είναι ιδιαίτερα βαθιά.
Τρία άλλα αυτοκίνητα, τα οποία ακολουθούσαν το λεωφορείο, κατέληξαν πάνω στα αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στη μέση του οδοστρώματος. Μέχρι στιγμής, ο απολογισμός ενός νεκρού και 14 τραυματιών, εκ των οποίων οι δύο ιδιαίτερα σοβαρά. Ο ένας από αυτούς φέρεται να βρίσκεται σε κίνδυνο για τη ζωή του.
Ξεκίνησε από το Λέτσε με προορισμό τη Ρώμη.
Το λεωφορείο Flixbus είχε αναχωρήσει από το Λέτσε και κατευθυνόταν προς τη Ρώμη Tiburtina. Το λεωφορείο που μετέφερε 36 επιβάτες και δύο οδηγούς ανασύρθηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις Avellino, Bisaccia και Grottaminarda κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων που συντονίστηκαν από τον διοικητή της επαρχίας Mario Bellizzi.
Τρεις από τους 14 τραυματίες -δύο ιδιαίτερα σοβαρά- μεταφέρθηκαν στο Ariano Irpino, τρεις στο Avellino και οι υπόλοιποι οκτώ στο Benevento. Οι επιβάτες του λεωφορείου και των αυτοκινήτων που δεν χρειάστηκε να ζητήσουν ιατρική περίθαλψη φιλοξενήθηκαν στο δημοτικό γυμναστήριο της Grottaminarda (Avellino).
Μαρτυρία για το τροχαίο δυστύχημα στην Ιταλία
«Κοιμόντουσαν όλοι – είπε ένας από τους επιβάτες του λεωφορείου, ένας νεαρός από το Λέτσε – μας ξύπνησε το βίαιο φρενάρισμα και στη συνέχεια ο κρότος, όταν συγκρουστήκαμε με αυτοκίνητα, πριν καταλήξουμε στο γκρεμό». Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος στη συνέχεια επρόκειτο να συνεχίσει το ταξίδι του από τη Ρώμη στη Φλωρεντία, έχει μια σοβαρή μελανιά στην πλάτη του.
Φωτογραφίες από το ατύχημα

Source: Rainews

Source: Rainews

Source: Rainews
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
- Θεσσαλονίκη: Μέσα από τις φυλακές φαίνεται πως δόθηκε η εντολή για το χτύπημα σε τράπεζα στον Εύοσμο
- Επικό βίντεο: Η κόρη του Τσικίνιο τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)



























































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442