Γυναικοκτονία στη Λακωνία: «Τσαντίστηκα και την έπνιξα» – Σοκάρουν τα λόγια του συζύγου
Την σκότωσε την ώρα που κοιμόντουσαν τα παιδιά τους.
Σοκ προκαλούν οι πρώτες πληροφορίες για την 15η γυναικοκτονία που σημειώθηκε σήμερα στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Βλαχιώτη Λακωνίας.
Συγκεκριμένα, ο 40χρονος δράστης και σύζυγος του θύματος έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του επειδή τον… έβρισε.
«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», φέρεται να είπε ακόμη. Η άγρια δολοφονία έγινε στο κρεβάτι του ζευγαριού, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δύο αγοράκια, κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού.
Ο 40χρονος συνελήφθη από ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ η έρευνα συνεχίζεται.
Η 15η γυναικοκτονία στη χώρα μας
Σημειώνεται πως αυτή είναι η 15η γυναικοκτονία που καταγράφεται στη χώρα το 2021.
Προ λίγων ημερών, ένας 49χρονος στη Θεσσαλονίκη είχε δολοφονήσει την 48χρονη γυναίκα του, μαχαιρώνοντάς την 23 φορές στο σπίτι τους στην Πολίχνη.
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
- Γιατί οι επενδυτές ποντάρουν στην πυρηνική σύντηξη ενώ παραμένει ακατόρθωτη
- Οι μεγάλοι νικητές και χαμένοι των αγορών το 2025
- Apptronik: Ένα ανθρωποειδές ρομπότ με «DeepMind» – Εκπαιδεύεται να κάνει… τα πάντα
- Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Νίκη για τους γηπεδούχους με πέναλτι του Χιμένες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]
- Πάτρα: Συνελήφθησαν 8 άτομα που έπαιζαν μπαρμπούτι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442