Υπόθεση Μαντλίν: Εντόπισαν στοιχεία σε πηγάδια που ενοχοποιούν τον Γερμανό παιδεραστή
Οι Πορτογάλοι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση προχώρησαν σε εκτεταμένη έρευνα των πηγαδιών στη Vila do Bispo, μια περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 20 λεπτών από την περιοχή από την οποία εξαφανίστηκε η μικρή Βρετανίδα
Αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Γερμανός παιδεραστής Κριστιάν Μπρίκνερ είναι ο άνθρωπος που απήγαγε και δολοφόνησε την Μαλντλίν ΜακΚάν έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίσει οι πορτογαλικές αρχές.
Σύμφωνα με το κρατικό δίκτυο RTP οι Πορτογάλοι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση προχώρησαν σε εκτεταμένη έρευνα των πηγαδιών στη Vila do Bispo, μια περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 20 λεπτών από την περιοχή από την οποία εξαφανίστηκε η μικρή Βρετανίδα.
Στις έρευνες, κατά την ίδια πηγή, συμμετείχαν ειδικοί διασώστες της πυροσβεστικής αλλά και έμπειροι δύτες οι οποίοι εξέτασαν εξονυχιστικά τα πηγάδια.
Το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε, μάλιστα, συνδέει τον Μπρίκνερ και με την εξαφάνιση ενός άλλου ατόμου από το παραθεριστικό θέρετρο Σίλβες στην περιοχή του Αλγκάβρε.
Από την πλευρά της η εφημερίδα Correio da Manha σε δικό της ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι στις έρευνες δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος της σορού της μικρής Μαντλίν.
Ο Μπρίκνερ παραμένει κρατούμενος σε φυλακή στη Γερμανία όπου εκτίει ποινή 21 μηνών για εμπόριο ναρκωτικών.
Οι δικηγόροι του παιδεραστή έχουν καταθέσει αίτημα πρόωρης αποφυλάκισης με τις αρχές να αρνούνται υπό το φόβο ότι μπορεί να εξαφανιστεί μόλις περάσει την πόρτα της φυλακής.
Ο Μπρίκνερ έχει καταδικαστεί και για τον βιασμό μιας 72χρονης Αμερικανίδας το 2005 στην Πορτογαλία την οποία έδεσε, φίμωσε και βασάνισε με ένα μεταλλικό ραβδί πριν να την βιάσει για 15 λεπτά.
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
- Θεσσαλονίκη: Μέσα από τις φυλακές φαίνεται πως δόθηκε η εντολή για το χτύπημα σε τράπεζα στον Εύοσμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)




























































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442