Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον θάνατο του πατέρα της
Τραγικές στιγμές για την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη του Master Chef και την οικογένεια της.
Τραγικές στιγμές για την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη του Master Chef και την οικογένεια της.
Νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Βόλο έπεσε το πρωί της Πέμπτης ο 54χρονος άνδρας.
Τον άτυχο άνδρα είδε σήμερα περίπου στις 11 το πρωί, πεσμένο στο πάτωμα του μπαλκονιού ένας γείτονας που ειδοποίησε την Αστυνομία.
Αστυνομικοί, όπως αναφέρει το taxydromos μετέβησαν άμεσα στο σπίτι και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς για τον 54χρονο ήταν ήδη αργά, καθώς εκτιμάται ότι είχε εκπνεύσει λίγες ώρες πριν.
Ο Λευτέρης Καραμπουτάκης, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Νέα Ιωνία και πιστός φίλαθλος της Νίκης Βόλου. Επί σειρά πολλών ετών διατηρούσε τσιπουράδικα στην Νέα Ιωνία, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζονταν σε ουζερί ως σερβιτόρος.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου λαμβάνονται καταθέσεις, ενώ ο θάνατος του άτυχου άνδρα εκτιμάται ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Τι δήλωσε η ίδια η Σπυριδούλα;
«Εύχομαι υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο. Αυτό μόνο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη», είπε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
- Θεσσαλονίκη: Μέσα από τις φυλακές φαίνεται πως δόθηκε η εντολή για το χτύπημα σε τράπεζα στον Εύοσμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)



























































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442