
Ηγουμενίτσα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων στην εθνική οδό
Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ηλικίας 56 ετών, που ενεπλάκη στο τροχαίο στην Ηγουμενίτσα ανασύρθηκε τραυματισμένος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο
Τροχαίο δυστύχημα, με έναν νεκρό και δύο τραυματίες, σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Ηγουμενίτσα, στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας – Καρτερίου. Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.
Τραυματίστηκαν η σύζυγος του 75χρονου και ο δεύτερος οδηγός, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Από τη σύγκρουση, οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν μέσα στα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Στο σημείο έσπευσε άμεσα δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Ηγουμενίτσα με πέντε άνδρες, καθώς και όχημα της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων.
Στο σημείο του θανατοφόρου δυστυχήματος έσπευσαν επίσης ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ηγουμενίτσα: Τραυματισμένη και η σύζυγος του ενός οδηγού
Ο 75χρονος οδηγός του ενός αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε και ανασύρθηκε από τους πυροσβέστες, χωρίς τις αισθήσεις του. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή.
Νωρίτερα, πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής, είχε εξέλθει από το όχημα η 78χρονη συνοδηγός, με τη βοήθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ. Πρόκειται για τη σύζυγο του 75χρονου που έχασε τη ζωή του, η οποία τραυματίστηκε από τη σύγκρουση.
Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ηλικίας 56 ετών, ανασύρθηκε τραυματισμένος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.
Τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου στην Ηγουμενίτσα διερευνώνται από την ΕΛ.ΑΣ.
- Ο Άλεκ Πίτερς έκανε το τραπέζι στους πρωταθλητές Εφήβους του Ολυμπιακού (pics)
- Συναγερμός στη Ζάκυνθο για λεπτοσπείρωση – Ένας θάνατος και δύο κρούσματα στο μικροσκόπιο
- Κίνηση στη κεντροαριστερά, νευρικότητα στελεχών εν αναμονή Τσίπρα – Οι κλεφτές ματιές στον Ανδρουλάκη
- Τρεις τροπολογίες για τις τράπεζες κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ – Τι προβλέπουν
- Πέθανε ο Στέφανος Ληναίος σε ηλικία 98 χρόνων
- «Βιολάντα»: Απολογείται σήμερα στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης, για την έκρηξη που σκότωσε πέντε εργάτριες



