Μπαρτζώκας σε Μπόλντγουιν: «Σε αγαπάμε γι αυτό που έκανες στον Παναθηναϊκό» (vid)
Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν αποκάλυψε τι του είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας πριν το Ολυμπιακός - Φενέρ το βράδυ της Τρίτης (17/3).
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φενέρμπαχτσε με 104-87 το βράδυ της Τρίτης για τη Euroleague, με τους Γουέιντ Μπόλντγουιν και Γιώργο Μπαρτζώκα να έχουν μάλιστα και μια ενδιαφέρουσα σύντομη στιχομυθία πριν από το τζάμπολ.
Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ αποκάλυψε τι είπαν οι δυο τους και συγκεκριμένα όσα του είπε ο Έλληνας τεχνικός για το buzzer beater που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο Telecom Center, πριν μερικές εβδομάδες.
Όσα είπαν Μπαρτζώκας και Μπόλντγουιν
«Ο Μπαρτζώκας μου είπε ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σε αγαπάνε. Σε αγαπάμε για αυτό που έκανες με τον Παναθηναϊκό. Ήταν ένας από τους πρώτους μου προπονητές εδώ στην Ευρώπη πριν 7 χρόνια. Οπότε είναι πάντα ωραίο να τον βλέπω και να βλέπω την επιτυχία που έχει. Ξέρω ότι όταν μπήκα στην ομάδα και έπαιξα πριν 7 χρόνια ήταν μια καταστροφή, αλλά όταν ήρθε εκείνος όλα άλλαξαν».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝗔𝗠𝗘𝗥𝗜𝗞𝗔𝗡𝗢𝗦𝟮𝟰𝘁𝘃 (@amerikanos24tv)
- Βέροια: 24χρονη βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένη σε πυλωτή πολυκατοικίας – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
- Κρίση στο ειδύλλιο της OpenAI με τη Microsoft – Η Amazon είναι το τρίτο πρόσωπο
- «Μεγάλη Εικόνα»: Η Νίκη Λυμπεράκη την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο MEGA
- Τακτική η ενημέρωση Βορίδη από Βάρρα – στοιχεία θα καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στη δίκη Μελά-Ρέππα
- Ο Κακλαμάνης ζητά να μην διακοπεί η λειτουργία του ελληνικού προγράμματος της Deutsche Welle
- Πέντε πράγματα που μάθαμε από τα 150 δευτερόλεπτα του trailer Dune: Part Three


