Η Γιουβέντους δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Πίζα, για την 28η αγωνιστική της Serie A, επικράτησε 4-0, παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας (50 βαθμοί) και σε τροχιά Ευρώπης.
Καμπιάσο (54′), Τουράμ (65′), Γιλντίζ (75′) και Μπόγκα (9,’ +3) τα γκολ της Γηραιάς Κυρίας, που με ένα… ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος, βύθισε κι άλλο τους φιλοξενούμενους, που είναι τελευταίοι με 15 βαθμούς, μαζί με την Ελλάς Βερόνα.
Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της Γιουβέντους, στα τελευταία έξι ματς της Serie A και όντας εκτός Ευρώπης και Κυπέλλου θέλει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία, προκειμένου να βρεθεί την επόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκες διοργανώσεις.
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Serie A
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»