Παναθηναϊκός: Δεν προπονήθηκε ο Ναν – Τα δεδομένα για το ματς με την Παρί
Ο Ναν δεν έδωσε το «παρών» στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, πριν την Παρί, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.
Εκτός της τελευταίας προπόνησης του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με την Παρί (26/2) τέθηκε ο Κέντρικ Ναν, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Η συμμετοχή του Αμερικανού σούπερ σταρ στο ματς με τους Γάλλους είναι αμφίβολη, ενώ διακομίστηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει.
«Ελπίζω να παίξει»
Ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα αναφέρθηκε στον Αμερικανό σούπερ σταρ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τελικά θα καταφέρει να αγωνιστεί κόντρα στην Παρί: «Ο Ναν έχει κάποια ίωση και γι’ αυτό δεν συμμετείχε στην προπόνηση. Είναι στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και αύριο να ενσωματωθεί στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος, ο οποίος θα περιμένει τον Κέντρικ Ναν μέχρι την τελευταία στιγμή, αφού είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού και η δική του παρουσία αλλάζει τα δεδομένα της αναμέτρησης.
Μέχρι στιγμής, ο Ναν τη φετινή σεζόν μετράει 19.3 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε 22 συμμετοχές στη διοργάνωση.
Σχετικά με τις υπόλοιπες απουσίες των Πράσινων, το «παρών» στον αγώνα με την Παρί, δεν θα δώσουν οι Τολιόπουλος και Σαμοντούροφ, αφού κλήθηκαν στην Εθνική. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στη Euroleague, μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε.
- Η προκλητική κίνηση του Σιμεόνε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Ώρα για ύπνο» (vid)
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Δράση με ελληνικό μπάσκετ και Champions League
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442