Σύρος: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας στο λιμάνι της Ερμούπολης
Η ταυτότητα της γυναίκας παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη, ενώ οι συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε ο θάνατός της δεν έχουν διευκρινιστεί
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής (25/1) στη Σύρο, όταν περαστικοί εντόπισαν στο λιμάνι της Ερμούπολης τη σορό μιας γυναίκας να επιπλέει στη θάλασσα και ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβουν τη σορό και να ξεκινήσουν έρευνα για να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της και βρέθηκε μέσα στο νερό.
Άγνωστη η ταυτότητα της γυναίκας
Σύμφωνα με το cycladeslive.gr η ταυτότητα της γυναίκας παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη, ενώ οι συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε ο θάνατός της δεν έχουν διευκρινιστεί.
Για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, έχει προγραμματιστεί νεκροψία-νεκροτομή, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου με τις έρευνες των Αρχών να βρίσκονται σε εξέλιξη.
- Ιράν: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι κατέστρεψαν 16 σκάφη πόντισης ναρκών κοντά στα Στενά του Ορμούζ
- Lufthansa: Απεργία προκήρυξαν οι πιλότοι – Αναμένονται εκατοντάδες ακυρώσεις
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μίνι αντιδραστήρες «βλέπει» και η Ελλάδα
- Ιράν: «Βαθιά λυπηρό ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνεχίζει να παραμένει σιωπηλό»
- Η «ουδέτερη» Ελβετία αύξησε σημαντικά τις εξαγωγές όπλων – Οι χώρες που πούλησε περισσότερο
- Μπαρτζώκας: «Είμαι ευγνώμων στους παίκτες και τους οπαδούς μας»
