Βραζιλία: Σε τρίτη επέμβαση για να σταματήσει ο επίμονος λόξιγκας υποβλήθηκε ο Μπολσονάρου
Ο 70χρονος Μπολσονάρου είχε ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, σε νοσοκομείο της Μπραζίλια, από το περασμένο Σάββατο, για τον ίδιο λόγο
Μια ακόμα επέμβαση στην τρίτη κατά σειρά μέσα σε μια βδομάδα υποβλήθηκε ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρου για να θεραπευτεί από τον επίμονο λόξιγκα που τον βασανίζει, ανακοίνωσε η σύζυγός του.
Ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας όπως έγινε γνωστό υποβλήθηκε σε απρογραμμάτιστη επέμβαση.
Ο 70χρονος Μπολσονάρου είχε ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, σε νοσοκομείο της Μπραζίλια, από το περασμένο Σάββατο, για τον ίδιο λόγο. Προηγουμένως υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση για βουβωνοκήλη.
Η Μισέλ Μπολσονάρου ανέφερε νωρίς το απόγευμα, σε μια ανάρτησή της στο Instagram, ότι οι γιατροί προχώρησαν στη νέα επέμβαση αφού ο ακροδεξιός πολιτικός εμφάνισε και πάλι επίμονο λόξιγκα γύρω στις 10 το πρωί (15.00 ώρα Ελλάδας).
Ο Μπολσονάρου, που ξεκίνησε τον Νοέμβριο να εκτίει ποινή των 27 ετών κάθειρξης για απόπειρα πραξικοπήματος μετά την ήττα του στις εκλογές του 2022, βγήκε από τη φυλακή την περασμένη Τετάρτη, με τη σύμφωνη γνώμη του Ανωτάτου Δικαστηρίου, για να υποβληθεί σε επέμβαση για τη διόρθωση βουβωνοκήλης. Οι γιατροί του στη συνέχεια αποφάσισαν να προχωρήσουν και σε άλλες επεμβάσεις, για να σταματήσει ο επίμονος λόξιγκάς του.
Ο πρώην πρόεδρος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το 2018, όταν τον μαχαίρωσαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του, έχει εισαχθεί πολλές φορές σε νοσοκομεία τα τελευταία χρόνια, λόγω των προβλημάτων υγείας που του προκάλεσε εκείνη η επίθεση.
- Κεντάκι: Εκτροχιασμός τρένου που μετέφερε χημικά
- Φως στο Τούνελ: Οι θεωρίες του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου για τη φονική πυρκαγιά
- Φως στο Τούνελ: «Πουλούσε το σπίτι χωρίς να του ανήκει» – Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου
- Ρωσία: Επιδρομή ουκρανικών drones σε λιμάνι και αγωγό αερίου στη Μαύρη Θάλασσα
- Περού: Τουλάχιστον 15 τραυματίες και πληροφορίες για νεκρό σε σύγκρουση τρένων καθ’ οδόν προς το Μάτσου Πίτσου
- Φως στο Τούνελ: «Μην ανησυχείς κάηκε νεκρή» – Η παραδοχή σοκ του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου

