Αταμάν στα αποδυτήρια: «Δεν είναι εύκολο να χάνει με 15 σε αυτή την έδρα και να αλλάζεις το παιχνίδι» (vid)
Ο Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισε τη νίκη επί της Ζαλγκίρις ως πολύ σημαντική, μιλώντας στους παίκτες του μετά το ματς στα αποδυτήρια.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ζαλγκίρις Κάουνας στη Λιθουανία για την 18η αγωνιστική της Euroleague και ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης, φτάνοντας το ρεκόρ του στο 12-6. Ο Έργκιν Αταμάν μίλησε στους παίκτες του μετά το τέλος του παιχνιδιού, δίνοντας συγχαρητήρια και αναγνωρίζοντας τη σημασία αλλά και τη δυσκολία αυτής της νίκης, η οποία ήταν η πρώτη στη Λιθουανία μετά από τρία χρόνια.
Συγκεκριμένα ο Τούρκος προπονητής είπε: «Καλή δουλειά, δεν είναι εύκολο, σε αυτή την έδρα να βρίσκεσαι πίσω με 15 πόντους και στη συνέχεια να αλλάζεις το παιχνίδι. Όταν όμως κάνουμε τη διαφορά και επιθετικά, βρίσκουμε σκορ. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, αλλάξαμε το παιχνίδι. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».
Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Αταμάν
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)
- Από ηλεκτρικό πατίνι ο τραυματισμός της 14χρονης – Πώς έγινε το ατύχημα
- To NBA σκέφτεται να σκληρύνει τη στάση του απέναντι στο tanking
- Η Ιστορία της Alpha Bank – Χρονικό & Σημαντικοί Σταθμοί
- Τη Δευτέρα στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία της Σύλβας Άκριτα
- Στο Παρά Πέντε: Το reunion καθήλωσε το κοινό και κυριάρχησε στα social media – Νο1 στα trends το #stoparapente20
- Σπουδαία στιγμή για τη Ρόμα: Κατέθεσε τον φάκελο για το νέο της γήπεδο – Υποψήφιο για το Euro 2032
