Ολυμπιακός: Φίλαθλοι από Σύρο, Σαντορίνη και Τήνο βράβευσαν Μεντιλίμπαρ και Καραπαπά (pics)
Εκπρόσωποι οπαδοών του Ολυμπιακού από Σύρο, Σαντορίνη και Τήνο τίμησαν τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τον Κώστα Καραπαπά ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με την Ελλάς Σύρου.
Με κάθε τρόπο δείχνει την αγάπη του ο κόσμο του Ολυμπιακού στην αγαπημένη του ομάδα. Μετά την αποθεωτική υποδοχή στην ερυθρόλευκη αποστολή το απόγευμα της Τρίτης (2/12) στο αεροδρόμιο της Σύρου ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με την τοπική Ελλάς (Τετάρτη 3/12, 13:30, COSMOTE SPORT 1HD) -για την 4η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδoς Betsson- οι εκδηλώσεις λατρείας προς τους ερυθρόλευκους είχαν και συνέχεια.
Όπως ενημέρωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός «…αντιπροσωπεία φιλάθλων μας από Σύρο, Σαντορίνη και Τήνο υποδέχθηκαν και βράβευσαν τον Αντιπρόεδρο & Γενικό Διευθυντή του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά και τον προπονητή της ομάδας μας Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ».
Όπως βλέπετε κι εσείς στις σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν Μεντιλίμπαρ και Καραπαπάς δέχθηκαν με μεγάλη χαρά την όμορφη στιγμή που είχαν ετοιμάσει για εκείνους οι νησιώτες οπαδοί των Πειραιωτών.
Δείτε παρακάτω η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Αντιπροσωπεία φιλάθλων μας από Σύρο, Σαντορίνη και Τήνο υποδέχθηκαν και βράβευσαν τον Αντιπρόεδρο & Γενικό Διευθυντή του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά και τον προπονητή της ομάδας μας Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. pic.twitter.com/Ilo81Bv1BQ
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχθεί τις Φενέρ και Έφες στην Σερβία, ενώ η Χάποελ θα παίξει το ματς με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στη Σόφια, όπως ανακοίνωσε η Euroleague
Αυτές είναι οι επιλογές του Βασίλη Σπανούλη για τη δωδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας στο ματς με το Μαυροβούνιο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027.
Απίστευτο κι όμως… κιτρινόμαυρο! Η ΑΕΚ μπορεί να πρόσφερε υπερπολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα, αλλά -άθελά της- έβαλε «τρικλοποδιά» στη χώρα μας για τη 10η θέση στη βαθμολογία της UEFA