Αγρότες: Έληξε ο αποκλεισμός του τελωνείου των Ευζώνων
Έληξαν το απόγευμα οι αποκλεισμοί δρόμων που πραγματοποίησαν αγρότες σε δύο κομβικά σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας.
Έληξε στις 17.00 η σημερινή κινητοποίηση των αγροτών στο τελωνείο των Ευζώνων, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία, επισήμαναν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μέλη της συντονιστικής επιτροπής.
Υπενθυμίζεται ότι από τις 12 το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι του δήμου Παιονίας και της ευρύτερης περιοχής των Ευζώνων προχώρησαν σε πλήρη αποκλεισμό, διακόπτοντας την κυκλοφορία τόσο προς την Ελλάδα όσο και προς τη Βόρεια Μακεδονία.
Έληξε ο αποκλεισμός στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης Έδεσσας
Εξάλλου, στις 3.30 το μεσημέρι έληξε ο αποκλεισμός στον οποίο είχαν προχωρήσει αγρότες στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης Έδεσσας, στο ύψος της Χαλκηδόνας.
Αγρότες της ευρύτερης περιοχής της Χαλκηδόνας απόκλεισαν το σημείο από τη 1 το μεσημέρι και σύμφωνα με μέλη της συντονιστικής επιτροπής, το μπλόκο ενισχύεται συνεχώς και δεν αποκλείεται οι κινητοποιήσεις να συνεχιστούν και τα επόμενα 24ωρα.
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο του δικαίου (Μέρος Α’)
- Στην Εισαγγελία Πειραιά ο «Έλληνας Εσκομπάρ» και οι 4 συλληφθέντες για το φορτίο κοκαΐνης
- «Πετάει» προς τα 1.000 ευρώ η χρυσή λίρα – Πού πωλούνται στην Ελλάδα [πίνακες]
- Το Μητσοτάκης μέχρι να σβήσει ο ήλιος δεν είναι ούτε στρατηγική, ούτε ακριβώς δημοκρατία
- Παναθηναϊκός: Μεγάλο παιχνίδι στην Πόλη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
- Γιατί ο καθένας στα προάστια του Σίδνεϋ μπορεί να έχει 6 όπλα;
- «Εκτός Ύλης reloaded»: Το βραβευμένο έργο του Κώστα Λεϊμονή στο Ευρωκοινοβούλιο
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Το ταξίδι των δραστών στις Φιλιππίνες πριν από τη σφαγή και ο ήρωας αστυνομικός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 16.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/marc-sendra-martorell-vXR-_zOOsEA-unsplash-1-315x220.jpg)










![«Πετάει» προς τα 1.000 ευρώ η χρυσή λίρα – Πού πωλούνται στην Ελλάδα [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/liras-145x85.jpg)



























![«Πετάει» προς τα 1.000 ευρώ η χρυσή λίρα – Πού πωλούνται στην Ελλάδα [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/liras-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442