Η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα του Παναθηναϊκού και παρότι τα… χρειάστηκε κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό με 3-2, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λούκα Γιόβιτς.
Ωστόσο, η νίκη ήταν… πύρρειος αφού ο Πέτρος Μάνταλος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα μιας και έγινε αλλαγή κατά την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.
Τι συμβαίνει με Μάνταλο και πότε θα είναι διαθέσιμος για την ΑΕΚ
Οι πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων της Ένωσης κάνουν λόγο για πρόβλημα στον μηρό, κάτι που σημαίνει πως ο διεθνής μέσος αναμένεται να μείνει περίπου επτά με δέκα μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Φυσικά ο παίκτης θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να γίνει γνωστό το ακριβές πρόβλημα και να προχωρήσει στην κατάλληλη θεραπεία.
Αν ο Ράφα Μπενίτεθ επιθυμεί να μακροημερεύσει στο «Γεώργιος Καλαφάτης», είναι στο σημείο μηδέν για να πάρει σκληρές αποφάσεις για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.
Ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και το 2-0 ήταν φτωχό σκορ για την κυριαρχία του. Αυτογκόλ από τον Τουμπά και σκόρερ ο Μύθου, είχε δοκάρι ο Οζντόεφ.
Δείτε το βίντεο το γκολ του Ανέστη Μύθου στο 53' για το 2-0 του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, αλλά και το 1-0 που είχε κάνει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο 39ο λεπτό.