Σαμοντούροβ: Μεταξύ των 12 κορυφαίων rising stars της FIBA για το Mundobasket
Η FIBA παραθέτει τους 12 rising stars που ξεχωρίζουν ενόψει των προκριματικών του Mundobasket 2027. Μεταξύ αυτών και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ του Παναθηναϊκού.
Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ συμπεριλήφθηκε στο σχετικό αφιέρωμα που έκανε η FIBA, στους 12 ανερχόμενους αστέρες που θα δώσουν το «παρών» στα προκριματικά του Mundobasket 2027.
Μάλιστα, η FIBA στη λίστα για τους Top 12 rising stars μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Σάμο» τονίζοντας την καλή του παρουσία με την Εθνική Ανδρών αλλά και με τη γαλανολεύκη στην U20.
Το κείμενο της FIBA για τον Σαμοντούροβ:
«Ο Σαμοντούροβ είχε ένα εντυπωσιακό 2025 με την Εθνική Ελλάδος, όντας στην καλύτερη πεντάδα στο Ευρωμπάσκετ U20 της FIBA και μετά πήρε χρόνο στο ροτέισον της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ Ανδρών, όπου είχε μέσο όρο 4,9 πόντους και 4,6 ριμπάουντ σε 7 παιχνίδια. Ο συνδυασμός του Σαμοντούροβ, με ύψος 2.11, με τελειώματα στη ρακέτα, με άμυνα στο ζωγραφιστό, και εκλάμψεις από επίθεση στην περιφέρεια, τον καθιστούν έναν από τους πιο ανερχόμενους παίκτες με προοπτική στην Ευρώπη και έναν… ενδιαφέρον X-Factor για την ανδρική Εθνική της Ελλάδος».
Εντυπωσιακός ο Απόστολος Σίσκος στην πρεμιέρα του «Acropolis Swim Open» στο ΟΑΚΑ. Ο 21χρονος πρωταθλητής σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ και την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο στα 200μ. ύπτιο!
LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βαλένθια για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Σε δηλώσεις που έκανε, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και στον τραυματισμό του Γιουσούφ Γιαζίτζι.
Ούτε διακοπή συμβολαίου, ούτε αποκλεισμός από αγώνες η ποινή της Ρεάλ σε Βαλβέρδε και Τσουαμενί για τον άγριο καυγά που είχαν. Έκαστος θα πληρώσει πρόστιμο ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ.