Νικητής ο Φερστάπεν στο Λας Βέγκας, δεύτερος και πιο κοντά στον τίτλο ο Νόρις
Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε άλλη μία νίκη, ωστόσο το πλεονέκτημα παραμένει στον Λάντο Νόρις που ήταν 2ος στον αγώνα και είναι πρώτος στο πρωτάθλημα
Ο Μαξ Φερστάπεν κυριάρχησε απόλυτα στους 50 γύρους του GP του Λας Βέγκας για να κερδίσει την 6η του φετινή νίκη στη Formula 1 και να μείνει «ζωντανός» στη φετινή μάχη του πρωταθλήματος.
Ο πραγματικός κερδισμένος στην «Πρωτεύουσα του τζόγου», όμως, ήταν ο Λάντο Νόρις με τη McLaren, ο οποίος πήρε τη δεύτερη θέση και όχι απλώς διατήρησε την πρωτοπορία στη βαθμολογία αλλά αύξησε τη διαφορά από τον Όσκαρ Πιάστρι.
Ο Νόρις χρειάστηκε λοιπόν να μονομαχήσει στην πίστα με τον Ράσελ για τη 2η θέση, ενώ ο Πιάστρι πέρασε με undercut του Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ για να τερματίσει στην 4η θέση.
Ο Φερστάπεν και τα τελικά αποτελέσματα του Λας Βέγκας:
- Μερτς: Ζούμε τεκτονική μετατόπιση των πολιτικών και οικονομικών κέντρων εξουσίας
- Κρήτη: Ξεκίνησε η μεταγωγή στην Αθήνα των 15 συλληφθέντων για τις παράνομες επιδοτήσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ολυμπιακός – Άλιμος ΝΑΣ Betsson 20-9: Στους «8» του Champions League οι «ερυθρόλευκες», με πρωτιά!
- Όλοι μιλούν για την Bhavitha Mandava – Το μοντέλο από την Ινδία που άνοιξε την επίδειξη μόδας της Chanel
- Βίντεο με τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς από το Ισραήλ
- Πανιώνιος – Προμηθέας 95-101: Οι Πατρινοί βύθισαν κι άλλο τους Κυανέρυθρους

