Την Τρίτη 4 Νοεμβρίου συνεδριάζουν οι επιτροπές της Βουλής για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ
Στην κρίσιμη συνεδρίαση θα συμμετάσχει η πολιτική ηγεσία των υπουργείων Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, καθώς και η διοίκηση των ΕΛΤΑ και του Υπερταμείου
Την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη συνεδρίαση των συναρμόδιων επιτροπών της Βουλής για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ.
Όπως ανακοινώθηκε, στην κρίσιμη συνεδρίαση θα συμμετάσχει η πολιτική ηγεσία των υπουργείων Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, καθώς και η διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων αλλά και του Υπερταμείου.
Οργή στη Βουλή για το λουκέτο σε 204 καταστήματα ΕΛΤΑ
Μεγάλη ανησυχία για το μέλλον των Ελληνικών Ταχυδρομείων έχει προκαλέσει στη Βουλή η αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο κλείσιμο 204 καταστημάτων σε όλη τη χώρα. Η απόφαση, προκαλεί εντάσεις όχι μόνο από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης αλλά και από εκείνους της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι ζήτησαν ενημέρωση για τις εξελίξεις και εκφράζουν τον βαθύ προβληματισμό τους για το τι θα γίνει με τις υπηρεσίες που παρείχαν τα ΕΛΤΑ ειδικά στις λεγόμενες παραμεθόριες περιοχές που είναι απομακρυσμένες από τα αστικά κέντρα περιοχές.
Στο αυτό το πλαίσιο, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ζήτησε νωρίτερα την άμεση σύγκληση των αρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών με τον κ. Φάμελλο να επικοινωνεί με τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη για τον ορισμό της συνεδρίασης, γεγονός που πραγματοποιήθηκε αργότερα. Στη δε επιτροπή παραγωγής και εμπορίου σύσσωμα τα κόμματα ζήτησαν εξηγήσεις με τους βουλευτές της ΝΔ, Στέλιο Πέτσα και Αθανάσιο Καββαδά να εκφράζουν ανοιχτά και δημόσια την ενόχλησή τους.
- «Είμαι πλούσια και έχω καλούς δικηγόρους» – Η Bonnie Blue μιλάει για τη σύλληψή της στο Μπαλί
- Ρεάλ Μαδρίτης: Αμφιβολίες το μυαλό μου βασανίζουνε πολλές…
- Στο λιμάνι της Μαρτινίκας έδεσε το πλοίο του Έλληνα «Εσκομπάρ» – Πάνω από 4 τόνους κοκαΐνη έχουν καταμετρηθεί μέχρι τώρα
- Τώρα θα φανεί το «μέταλλο» της Άρσεναλ
- Προανήγγειλε κόμμα η Καρυστιανού – «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο»
- Άταμαν: «Ο ημιτελικός με την Ελλάδα είναι το κορυφαίο παιχνίδι στην ιστορία της Τουρκίας»




