Ο Μπόγκνταν Κάραιτσιτς αποτελεί παρελθόν από τον Άρη Betsson.
Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, με τέσσερις συνεχόμενες ήττες και τελευταία αυτή από τη Μανρέσα στο Eurocup, οδήγησαν στην απόφαση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ για λύση της συνεργασίας με τον 41χρονο.
Υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού, ο Άρης μέτρησε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στη Stoiximan GBL και δύο νίκες σε τέσσερα παιχνίδια στο Eurocup.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:
«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Bogdan Karaicic.
Η διοίκηση της ΚΑΕ και ο General Manager, Νίκος Ζήσης, είχαν τετ α τετ με τον Σέρβο κόουτς, στον οποίο μετέφεραν την απόφαση για τη λύση της συνεργασίας.
Ευχαριστούμε τον Bogdan Karaicic για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζει την τρελή πορεία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά την πρόκρισή της επί της Ίντερ στους «16» του Champions League, ο θρυλικός Τιερί Ανρί την αποθέωσε.
Η UEFA εξετάζει τις ρυθμίσεις σχετικά με την πολλαπλή ιδιοκτησία σε συλλόγους ποδοσφαίρου, με τον Andrea Traverso, διευθυντή έρευνας και χρηματοοικονομικής βιωσιμότητας της UEFA, να προειδοποιεί ότι οποιαδήποτε αλλαγή ενέχει σημαντικούς κινδύνους.