Με Βαλμπουενά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β’ κόντρα στην Athens Kallithea
Ο Ολυμπιακός Β’ κοντράρεται με την Athens Kallithea εκτός έδρας (14:00) και ο Ρομέν Πιτό ανακοίνωσε την ενδεκάδα, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να ξεκινάει στο αρχικό σχήμα.
Ο Ολυμπιακός Β’ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Athens Kallithea για την 5η αγωνιστική της Super League 2 και θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο «Ελ Πάσο».
Ο Ρομέν Πιτό λίγη ώρα πριν από την έναρξη του ματς των ερυθρόλευκων ανακοίνωσε την ενδεκάδα για την αναμέτρηση, με τον Γάλλο τεχνικό να επιλέγει στο αρχικό σχήμα τον Ματιέ Βαλμπουενά, που πριν μια βδομάδα πέτυχε ένα απίθανο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντρα στην Καλαμάτα.
Από εκεί και πέρα, εκτός από τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, ο Πιτό ξεκινάει στην ενδεκάδα στον «άσο» τον Κουράκλη, ενώ κανονικά στο αρχικό σχήμα είναι και ο Λιατσικούρας, αλλά και ο Ντιμπί Κεϊτά. Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι στη διάθεση του Γάλλου προπονητή του Ολυμπιακού Β’ ο Πνευμονίδης λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα K21.
Αναλυτικά η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πιτό για το Athens Kallithea – Ολυμπιακός Β’:
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».