Τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακός θα δώσει «μάχες» σε μπάσκετ γυναικών, χάντμπολ, πόλο ανδρών και βόλεϊτον Οκτώβριο με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν στους φιλάθλους που μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για τις εντός έδρας αναμετρήσεις αυτού του μήνα.
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε στους φιλάθλους ότι μπορούν να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους μέσω της πλατφόρμας Ticketmaster.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που έβγαλε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης, μπαίνει σε ρυθμούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων σε όλα τα τμήματά του. Η σεζόν 2025-26 έχει ξεκινήσει δυναμικά και οι ομάδες μας ετοιμάζονται για τα πρώτα μεγάλα ευρωπαϊκά «ραντεβού».
Πλέον, οι φίλαθλοι του Θρύλου έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίζουν έγκαιρα τα εισιτήριά τους για όλους τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες των τμημάτων μας, που θα διεξαχθούν μέσα στον Οκτώβριο, μέσω της πλατφόρμας Ticketmaster (πατήστε ΕΔΩ).
Μέσα από το σύστημα ηλεκτρονικής διάθεσης, μπορείτε να επιλέξετε με εύκολο και γρήγορο τρόπο την αναμέτρηση και τη θέση σας, στηρίζοντας από κοντά τα «ερυθρόλευκα» τμήματα, που διεκδικούν και φέτος υψηλές διακρίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
*Για ορισμένες αναμετρήσεις ενδέχεται να μην έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής. Με την επίσημη επιβεβαίωση από τις διοργανώτριες αρχές, οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής κάθε αγώνα θα ενημερώνονται άμεσα στην πλατφόρμα, ώστε οι φίλαθλοι να μπορούν να «κλείσουν» έγκαιρα τα εισιτήριά τους.
Το πρόγραμμα των ευρωπαϊκών αγώνων του Ολυμπιακού για τον Οκτώβριο:
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.