Η Κ19 του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του Youth League τη σεζόν 2023-2024 και την πορεία μέχρι τους «8» της διοργάνωσης το 2024-25, θα συμμετάσχει φέτος στη League Phase της διοργάνωσης. Το μεσημέρι του Σαββάτου (30/8), οι Νέοι των Πειραιωτών έμαθαν τους έξι αντιπάλους και το αναλυτικό τους πρόγραμμα για τη σεζόν που ξεκινά.
Οι αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων» θα είναι οι Πάφος, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Αϊντχόφεν, Ρεάλ Μαδρίτης και Καϊράτ, οι αγώνες θα γίνουν τις ίδιες μέρες που η πρώτη ομάδα θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες στη League Phase του Champions League, ενώ οι ώρες και οι έδρες των αγώνων θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα των Νέων του Ολυμπιακού στη League Phase του Youth League:
✨ ????: Η κλήρωση των Νέων του Ολυμπιακού στο UEFA Youth League! ?⚪️
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.