ΠΑΟΚ: Προπόνηση με το βλέμμα στη Ριέκα – Τα νεότερα για τον Ντεσπόντοφ
Η κατάσταση των Ντεσπόντοφ και Τάισον λίγες ημέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα με τη Ριέκα στην Κροατία
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το πρώτο ματς των play offs του Europa League κόντρα στη Ριέκα, την ερχόμενη Πέμπτη (21/8, 21:45) στην Κροατία.
Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ έκανε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Τάισον υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η προετοιμασία για τη μάχη στην Κροατία συνεχίζεται κι η ομάδα δουλεύει πάνω στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης.
Την Κυριακή (17.08) οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ στο τελευταίο μέρος του προγράμματος διεξήχθη δίτερμα σε μικρό χώρο.
Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ έκανε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Τάισον υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Τη Δευτέρα (18.08) θα προπονηθεί στις 18:45».
- Αραγκτσί και Ιραβανί, κατηγορούν ΗΠΑ και Ισραήλ για την κατάσταση στο Ιράν
- Γροιλανδία: Τι σημαίνει για τους κατοίκους η «απειλή Τραμπ»
- Η Τσεχία θέλει να μείνει με κορώνα
- Οι ΗΠΑ ζητούν από τους Αμερικανούς να μην ταξιδεύουν στη Βενεζουέλα και να φύγουν άμεσα από τη χώρα
- Χρυσός: Δεν πτοούνται οι ταύροι από τα ρεκόρ του 2025
- Γλυκά Νερά: Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ

