Κρήτη: Τουρίστες στα Μάλια έβαλαν… πλάτη στην πλακόστρωση του οικισμού
Τουρίστες καταγράφηκαν να... μαστορεύουν δρόμο στα Μάλια της Κρήτης και έγιναν viral.
Σε μία απροσδόκητη… “συνεισφορά” στην κοινότητα Μαλίων του Δήμου Χερσονήσου προχώρησαν τουρίστες, που παραθερίζουν στην περιοχή, όταν αποφάσισαν να συμβάλλουν και αυτοί στις εν εξελίξει εργασίες ανάπλασης του παραδοσιακού οικισμού.
Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και σε βίντεο, που δημοσίευσε κάτοικος της περιοχής χτες, Παρασκευή και γρήγορα έγινε viral στα social media, μία παρέα νεαρών τουριστών καθώς περπατούσαν σε δρόμο των Μαλίων, αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την ημιτελή πλακόστρωση.
«Ακόμα και οι τουρίστες κατάλαβαν ότι η πλακόστρωση του παλιού οικισμού των Μαλίων προχωρεί με πολύ αργούς ρυθμούς, και είπαν να βάλουν και αυτοί ένα χεράκι» αναφέρει χαρακτηριστικά η λεζάντα της δημοσίευσης, η οποία συγκεντρώνει πάνω από 5.000 likes και εκατοντάδες σχόλια.
«Ρεζιλίκια»
Βέβαια το εν λόγω βίντεο συγκέντρωσε ποικίλα σχόλια, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για «εικόνες ντροπής» και «ρεζιλίκια» ενώ άλλοι επέκριναν τον κάτοικο που δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο και τον κατηγόρησαν για δυσφήμηση του τόπου του.
Σημειώνεται πάντως ότι σύμφωνα με το neakriti.gr, το έργο ανάπλασης του παλαιού οικισμού Μαλίων, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων πλακοστρώσεις δρόμων και πεζόδρομων, επανεντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης, εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της υλοποίησής του μετά από περίοδο καθυστερήσεων και διοικητικών εμποδίων.
Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί την επανεκκίνηση ενός σημαντικού έργου αστικής ανάπλασης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της αισθητικής του ιστορικού οικισμού.
- «Ένας λαός που δεν είναι πια περήφανος» – Μπέσσυ Μάλφα και Χρήστος Στέργιογλου έστειλαν ηχηρό μήνυμα για τα Τέμπη από το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»
- Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Ο Όσουλα τιμώρησε την ομάδα του Κάρικ
- Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο 1-0: Στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Ατλέτικο οι «κυανόλευκοι»!
- Αρχεία Έπσταϊν: Το Κογκρέσο κλητεύει τη Γενική Εισαγγελέα Μπόντι για τον χειρισμό της υπόθεσης
- Μπράιτον – Άρσεναλ 0-1: «Διπλό» με Σάκα και +7!
- Αμβούργο – Λεβερκούζεν 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Κοφάνε για τις Ασπιρίνες



