Ο Ραζβάν Μαρίν αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ και η «Ένωση» δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της ένα επικό βίντεο με την παρουσίαση του παίκτη, ο οποίος παράλληλα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά την έλευσή του στον σύλλογο.
Υπενθυμίζεται ότι ο 29 χρονος χαφ, έδωσε το «παρών» στην χθεσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Χαποέλ Μπερ Σεβά και βρέθηκε στην OPAP Arena για να στηρίξει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας.
Το video της παρουσίασης του Μαρίν
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μαρίν:
«Γεια σας, είμαι ο Ραζβάν Μαρίν. Είμαι περήφανος που είμαι παίκτης της ΑΕΚ. Από την πρώτη μας συζήτηση, ένιωσα την φιλοδοξία του προπονητή, το όραμα του ιδιοκτήτη του συλλόγου και την ενέργεια των φιλάθλων, ακόμα και πριν έρθω.
Η ΑΕΚ δεν είναι απλά ένας σύλλογος. Είναι ιστορία, είναι πάθος, είναι μάχη. Ήρθα εδώ για να ανταγωνιστώ. Για να νικήσω. Για να δώσω τα πάντα. Είμαι έτοιμος. Πάμε ΑΕΚ!»
O ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 65-80 στο τέλος της τρίτης περιόδου, όπως το Μαρούσι επέστρεψε στο ματς με τον τρομερό Κινγκ, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε τελικά με 97-87 στο ματς της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα οδήγησαν σε αναβολή τoυ αγώνα Βαλένθια – Σαραγόσα, με τις «νυχτερίδες» να έρχονται ξεκούραστες στο ΣΕΦ για το ματς με τον Ολυμπιακό.