Η πρωταθλήτρια Ισπανίας Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε την ενίσχυση του ρόστερ της με μια δυνατή προσθήκη στη θέση του σμολ φόργουορντ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκαμπριέλε Πρότσιντα από την Άλμπα Βερολίνου.
Ο Ιταλός άσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028, με την προοπτική να αποχωρήσει για το ΝΒΑ τα δύο πρώτα καλοκαίρια, αν βρει την κατάλληλη ευκαιρία.
Ο 23χρονος ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στη γερμανική ομάδα με 7.9 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ είχε και 6.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης (PIR).
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία μπορεί να ανήκει στους Σπερς, όμως στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός «παραμονεύει» για την περίπτωση του, καθώς αρέσει πολύ στον Γιώργο Μπαρτζώκα
Ένας χρήστης του TikTok ανέβασε ένα βίντεο στην γνωστή πλατφόρμα στην οποία δείχνει πως θα μπορούσε να είναι μία μέρα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, κάνοντας τα πάντα με το αγαπημένο του bicycle kick.
Ο Βι Τζέι Έντζοκμπ έβαλε την υπογραφή του με τρίποντο στη νίκη των Σίξερς στο 1.7′ για την ολοκλήρωση της παράτασης (136-139). Διπλό για τους Σέλτικς στην έδρα των Γιούτα (119-129).