Τροφική δηλητηρίαση υπέστη ο Νετανιάχου – «Θα εργάζεται από το σπίτι για 3 μέρες»
Ο 75χρονος πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου, αισθάνθηκε αδιαθεσία στη διάρκεια της νύχτας η οποία οφειλόταν σε φλεγμονή του εντέρου και αφυδάτωση
Κρίση τροφικής δηλητηρίασης υπέστη ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, όπως ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου το γραφείο του, προσθέτοντας ότι αναρρώνει και θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του από το σπίτι για τις επόμενες τρεις ημέρες.
Ο 75χρονος Μπένιαμιν Νετανιάχου, αισθάνθηκε αδιαθεσία στη διάρκεια της νύχτας η οποία οφειλόταν σε φλεγμονή του εντέρου και αφυδάτωση, για τις οποίες λαμβάνει ενδοφλέβια αγωγή, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Έχει τοποθετηθεί βηματοδότης στον Νετανιάχου το 2023
«Ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών του, ο πρωθυπουργός θα ξεκουραστεί στο σπίτι τις επόμενες τρεις ημέρες και θα διαχειρίζεται τις κρατικές υποθέσεις από εκεί», πρόσθεσε το γραφείο του.
Στον Μπ. Νετανιάχου τοποθετήθηκε βηματοδότης το 2023. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός υποβλήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο σε αφαίρεση προστάτη αφού διαγνώστηκε με λοίμωξη του ουροποιητικού.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.