Μια ακόμη ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου και συγκεκριμένα της Ουαλίας αναμένεται να περάσει σε επιχειρηματικό όμιλο του εξωτερικού, ο οποίος μάλιστα συνδέεται με τον Γκάρεθ Μπέιλ.
Πρόκειται για την Κάρντιφ Σίτι, η οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Telegraph», αναμένεται να περάσει στην ιδιοκτησία επενδυτικού σχήματος από τις Ηνωμένες Πολιτείες, στο οποίο εκπρόσωπος και μέτοχος είναι ο παλιός σταρ της Τότεναμ και της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ.
Ψάχνεται ο επενδυτικός όμιλος του Μπέιλ
Ο επενδυτικός αυτός όμιλος έχει ήδη καταθέσει επίσημη προσφορά για την αγορά της ιδιοκτησίας της ομάδας που υποβιβάστηκε στο πρωτάθλημα της League One, της Γ’ κατηγορίας στην Αγγλίας, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.
Ο Ουαλός συζήτησε και το ενδεχόμενο να επενδύσει για την αγορά της Πλίμουθ, αλλά τελικά επέλεξε να διεκδικήσει την ομάδα της γενέτειρας του.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός ούτε την 3η θέση διεκδίκησε με ένταση στην Τούμπα, ούτε προετοιμάζει τις δύο πιο ακριβές μεταγραφές του για την επόμενη σεζόν. Μία αμφίσιμη διαχείριση από τον Ράφα Μπενίτεθ.
LIVE: Λέτσε – Αταλάντα. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λέτσε – Αταλάντα για την 31η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.