Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην καριέρα του Ματίας Αλμέιδα, μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της ΑΕΚ, αφού ο Αργεντινός προπονητής αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της Σεβίλλης, σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
Ο διάσημος Ιταλός δημοσιογράφος τονίζει σε ανάρτησή του πως ο «Πελάδο» έχει φτάσει σε πλήρη συμφωνία με την ομάδα της Ανδαλουσίας για τριετή συνεργασία και θα γίνει κάτοικος Ισπανίας για τα επόμενα χρόνια.
Παράλληλα, τονίζεται πως τα συμβόλαια από τις δύο πλευρές είναι έτοιμα να υπογραφούν, με τη συμφωνία να ισχύει κανονικά παρά τις φήμες που υπήρχαν τις τελευταίες ώρες για ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για τον Αλμέιδα.
Η ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο για τον Ματίας Αλμέιδα:
??⚪️ Matias Almeyda agrees to become new head coach at Sevilla on initial three year contract.
Agreement done and contracts set to be signed despite link with Italian clubs, as @ClMerlo reports.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών