Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι για το Final Four της Euroleague και την Παρασκευή (23/5, 21:00) αντιμετωπίζει τη Μονακό στον ημιτελικό, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.
Την Πέμπτη (22/5) το απόγευμα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πάτησε το παρκέ της εντυπωσιακής «Etihad Arena» και πραγματοποίησε την προπόνησή της ενόψει της κόντρας με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την προπόνηση του Ολυμπιακού:
Η πρωτοβουλία της αγγλικής ομοσπονδίας που αποδεικνύει πως τα παιδιά δεν θέλουν φωνές και παρατηρήσεις από γονείς και προπονητές στην διάρκεια των αγώνων
Ανάρτηση που συγκλονίζει από καθηγητή στο σχολείο στο οποίο φοιτούσε ο 20χρονος φίλος του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του πριν από λίγες ημέρες στο περιστατικό της Καλαμαριάς.