Eurovision 2025: «Τώρα την καμαρώνουμε διπλά» – Η γιαγιά της Κλαυδίας στο MEGA
Στο πλευρό της Κλαυδίας όλη η οικογένεια της, οι φίλοι και οι συνεργάτες της.
Την 6η θέση κατέλαβε η Κλαυδία με την «Αστερομάτα» στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Την πρωτιά κατέκτησε η Αυστρία με τον JJ, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Ισραήλ.
Αυτή μάλιστα είναι η ψηλότερη θέση που έχει πάρει η Ελλάδα από το 2013 μέχρι σήμερα. Το 2013 η Ελλάδα είχε έρθει και πάλι έκτη με τους Κοza Mostra και τον Αγάθωνα, και το τραγούδι «Alcohos is free».
Η γιαγιά της Κλαυδίας, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, μίλησε αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι», που προβλήθηκε το πρωί της Κυριακής στο ΜΕGA.
Ιδιαίτερα υπερήφανη είναι η γιαγιά της Κλαυδίας με τη θέση που κατέκτησε η εγγονή της και ευχαρίστησε το κοινό που την στήριξε.
Γιαγιά Κλαυδίας: «Η μαμά της είναι διπλά ευχαριστημένη»
«Την καμαρώναμε πριν, την καμαρώνουμε διπλά τώρα. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι το μωράκι μου», είπε η γιαγιά της Κλαυδίας.
Όπως είπε η γιαγιά της ερμηνεύτριας, ο κόσμος πανηγύριζε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην σκηνή της Eurovision.
«Είναι ευχαριστημένη, μίλησε με τη μαμά της. Η μαμά της είναι διπλά ευχαριστημένη», συμπλήρωσε.
Το γούρι της γιαγιάς στην εγγονή της
«Η Klavdia φοράει τα σκουλαρίκια που της έχω χαρίσει. Όχι για τη Eurovision – της τα είχα δώσει πολύ νωρίτερα…», ανέφερε η γιαγιά της, που έχει πολύ αδυναμία στην εγγονή και την παρακολουθεί βήμα βήμα.
- Πάρμα – Ίντερ 0-2: Ασταμάτητοι οι «νερατζούρι» παρέμειναν στην κορυφή της Serie A
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]
- Χαλκίδα: «Μου τον έφαγαν, ήταν θύμα bullying» – Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου που αυτοκτόνησε
- Μαρόκο: σημαντικά ευρήματα ρίχνουν φως στην εξέλιξη του ανθρώπου
- Υπάρχει τρόπος να ξεγελάσει κανείς τις ΑΙ κάμερες στους δρόμους;
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 20η αγωνιστική (pic)




