Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Ιταλία κατηγορείται για βιασμό
Η αστυνομία της Ιταλίας έχει ξεκινήσει έρευνα για βιασμό μετά από καταγγελία κοπέλας σε βάρος ποδοσφαιριστή.
Σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία με την είδηση που έχει γίνει γνωστή και θέλει ποδοσφαιριστή να κατηγορείται για ομαδικό βιασμό με φίλους του κατά μίας κοπέλας.
Το σκηνικό εκτυλίχθηκε στο Ούντινε αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής (11/5), ξημερώματα Δευτέρας , με τον παίκτη να αποχωρεί από νυχτερινό μαγαζί μαζί με φίλους του, υπό την επήρεια αλκοόλ, συνοδεύοντας μια κοπέλα στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε.
Αργότερα μέσα στη μέρα, η κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο Misericordia της πόλης όπου και εξήγησε στους γιατρούς πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού χωρίς τη συγκατάθεσή της, ενώ στη συνέχεια έκανε και επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.
Γάλλος ο ποδοσφαιριστής
Όπως τονίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο ποδοσφαιριστής και φερόμενος δράστης είναι Γάλλος, χωρίς όμως προφανώς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία της ταυτότητάς του. Οι ιταλικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνα για να βρουν ακριβώς τι συνέβη εκείνο το βράδυ.
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πώς μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
- Πρώτος σκόρερ της Euroleague ο Βεζένκοφ, πρώτος στα τρίποντα ο Ντόρσεϊ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442