Ο σοβαρός μέχρι τέλους Ολυμπιακός νίκησε και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ολοκληρώνοντας το φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League με νίκη (0-1). Ικανοποιημένος από τη νοοτροπία και την αποτελεσματικότητα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη του ντέρμπι «αιωνίων».
Αναλυτικά όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:
«Όταν πήραμε το πρωτάθλημα και μαθηματικά, είχαμε πει ότι θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε νίκες μέχρι το τέλος. Ακόμα και σήμερα που δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, βελτιωθήκαμε στο β’ και πήραμε τη νίκη».
Σχετικά με τη σημασία του θετικού αποτελέσματος στο ΟΑΚΑ ενόψει του τελικού Κυπέλλου, σχολίασε: «Αυτό ήταν το μήνυμα που στείλαμε στους ποδοσφαιριστές, ότι θέλαμε να φύγουμε από αυτό το γήπεδο με μία καλή αίσθηση, λίγο πριν την επιστροφή μας εδώ για τον τελικό».
Τέλος, σε ερώτηση για τις επιλογές στην επίθεση και ενδεχόμενες δοκιμές για τον τελικό, ξεκαθάρισε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, οι επιλογές έγιναν για το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν σκεφτόμασταν το επόμενο πριν κερδίσουμε αυτό. Από αύριο θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε και τις επιλογές θα τις μάθετε το Σάββατο».
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Ανετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.