Άρης: Τα δεδομένα για Σιφουέντες – Τι αναφέρουν στην Σκωτία
Ο 25χρονος χαφ από το Εκουαδόρ φαίνεται ότι θέλει να παραμείνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και όχι να επιστρέψει στη Ρέιντζερς, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ΜΜΕ της Σκωτίας.
Ο Άρης θα ολοκληρώσει σήμερα (10/5) και επίσημα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα επικεντρωθεί στον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ ένα από τα βασικά θέματα που θα κληθεί να διαχειριστεί είναι και η παραμονή του Σιφουέντες.
Ο 25χρονος μέσος από το Εκουαδόρ, μάλιστα, φέρεται να θέλει να παραμείνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σύμφωνα με ΜΜΕ της Σκωτίας. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Daily Record» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιθυμία του παίκτη. «Ο Σιφουέντες φαίνεται ότι θέλει να μετατρέψει τον δανεισμό του σε μεταγραφή στον Άρη».
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άρης είχε αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού από τη Ρέιντζερς, ενώ η ρήτρα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του αγγίζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που θέλουν να διαπραγματευτούν οι κιτρινόμαυροι, ενώ, βέβαια, υψηλό είναι και το συμβόλαιο του παίκτη.
«Αντίο» με νίκη στη σεζόν και τον Νταρίντα
Ο έμπειρος Τσέχος χαφ θα αποτελέσει παρελθόν από το «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από 2,5 χρόνια και αναμένεται να χειροκροτηθεί από τους οπαδούς του Άρη. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και η παρουσία στην αποστολή των νεαρών Νινγκ και Χαρούπα, που αναμένεται, μάλιστα, να πάρουν και χρόνο συμμετοχής.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πάντως, αναμένεται να παρατάξει με βασικούς στο ξεκίνημα τουλάχιστον, την ομάδα του. Με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα, αν και δοκιμάστηκε και ο Σίντκλεφ. Ο Μάγιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μεντίλ το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Μόντσου και Σιφουέντες θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Ντούντου θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σπίκιτς στην αριστερή και ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
Δεν συμπεριλήφθηκαν, τέλος, στην αποστολή για διάφορους λόγους, οι Κυριαζής, Σίστο, Σαμόρα, Ρόουζ, Βέλεθ, Κουάισον, Παναγίδης, Ντιαντί, Φατόρε και Ζουλ.
- Τρομερός Σιμεόνε: Υποκλίθηκε στον Γκριεζμάν και τον… προειδοποίησε ότι θα γίνει αλλαγή αν δεν τρέχει! (vid)
- Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να βγει στην τετράδα – Το απαραίτητο 2/2 και ο συνδυασμός αποτελεσμάτων
- Σε λαϊκό προσκύνημα στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου η σορός του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ – Μεγάλη «μάχη» με τη Μούρθια για την πρόκριση στους τελικούς του FIBA Europe Cup
- Τι απάντησε ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ στις φήμες για τον Ολυμπιακό
- Συγκινητική ανάρτηση του Ντόρσεϊ για τον γιο του: «Μου ζήτησες 40, θα κρατήσω την υπόσχεσή μου!» (vids)
- Bαρομετρικό χαμηλό για τον Τσιτσιπά: Το αρνητικό 12άμηνο, η καθίζηση και το άδηλο μέλλον (vids)
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις μεγάλες νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442