Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (11/5, 20:00), για την 6η αγωνιστική των play-off της Super League και την Παρασκευή (9/5) συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει της τελευταίας αναμέτρησης της σεζόν.
Ο Τιν Γεντβάι ακολούθησε θεραπεία και θα απουσιάσει από το ντέρμπι «αιωνίων» στο Μαρούσι, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος προπονήθηκε ατομικά.
Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν, την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τελειώματα ενώ ολοκληρώθηκε με τακτική και παιχνίδι.
Θεραπεία έκανε ο Γεντβάι και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τζούριτσιτς, Νίκας, Φικάι, Σένκεφελντ».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Κόρι Τζόζεφ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα παρκέ κόντρα στη Ζαλγκίρις και ο Αμερικανός μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάστασή του, δηλώνοντας πως νιώθει ακόμη καλύτερα απ’ ότι πριν τραυματιστεί.
Ο Λιονέλ Μέσι φιλοξενήθηκε σε γνωστό podcast και μεταξύ των όσων ποδοσφαιρικών αναφέρθηκε, ο θρύλος της μπάλας αποκάλυψε και τι είναι αυτό που μετανιώνει περισσότερο από καθετί στη ζωή του...